apple.jpg

Data

Apple

Sogn Kontorsenter as er autorisert Applesenter, og er den største forhandlaren av Mac i Sogn og Fjordane til den kreative marknaden. Me leverer alt av maskinvare og tilleggsutstyr til Macintosh-platforma. Vår største kundegruppe er blant dei "kreative" verksemdene som t.d. reklamebyrå, arkitektkontor, aviser/trykkeri, musikk, filmprodusentar og undervisning. I tillegg er det ei sterkt veksande kundegruppe i privat, offentleg og akademiske miljø.

 
foto.jpg
 
 

Foto

Sogn Kontorsenter er ein betydeleg leverandør av fotoutstyr til profesjonelle fotografar og aktive amatørar.

 
 

Kassesystem

Kasse/Betalingsterminal

Sogn Kontorsenter er totalleverandørar av kasseapparat og butikksystem i alle storleikar frå Casio. Me har eigne autoriserte teknikarar på Casio kassesystem. 

Sogn Kontorsenter tilbyr og her gunstige serviceavtalar og leasing.

Frankering

Sogn Kontorsenter er forhandlar av NeoPost frankeringsmaskiner. Dette er digitale frankeringsmaskiner som kan tiloplast via internett for nedlasting av porto. Alle modellane er Energy Star-godkjend og svært stillegåande.

 

Makulering

Me tilbyr Ideal makuleringsmaskiner som kan makulere alt frå papir til harddiskar, og som du finn i storleikar frå små lågvolum-modellar for personelg makulering til større modellar med A3 opning. 

 

Rekvisita

Sogn Kontorsenter as er totalleverandør av rekvisita til kontor og offentlege miljø. Vi legg vekt på å halde kvaliteten på rekvisita oppe slik at du som kunde til ei kvar tid skal vere nøgd med produktet.

Toner og rekvisita til alle fabrikat og kun i original kvalitet! Vi leverer i heile Sogn og Fjordane.

Referansar

Snakk med oss for kontaktpunkt hjå dei ulike referansane.
Under ser du eit lite utval.